Будь ласка, зачекайте
Зачекайте...

Класифікація нормативних документів та абетковий покажчик за ДК 004-2008

ДСТУ 1451-96ДСТУ 1451-96
Камінь вапняковий для цукрової промисловості. Технічні умови (Замінює РСТ УССР 1451-90)
Ключові слова: камінь вапняковий, фракції, хімічний склад, вуглекислий кальцій, партія, відбір проб, якість, транспортування, зберігання, гарантії виробника
Чинний від01.07.1997
Кількість сторінок20 с.
Орієнтовна ціна73 грн.
ДСТУ 2079-92ДСТУ 2079-92
Соління і квашення. Технологічні процеси. Терміни та визначення
Чинний від01.07.1993
Кількість сторінок26 с.
Орієнтовна ціна94 грн.
ДСТУ 2120-93ДСТУ 2120-93
Хлібопекарське виробництво. Терміни та визначення
Чинний від01.01.1995
Кількість сторінок30 с.
Орієнтовна ціна109 грн.
ДСТУ 2163-93ДСТУ 2163-93
Виноробство. Терміни та визначення
Чинний від01.01.1994
Кількість сторінок94 с.
Орієнтовна ціна339 грн.
ДСТУ 2208-93ДСТУ 2208-93
Чайна промисловість. Терміни та визначення
Чинний від01.07.1994
Кількість сторінок20 с.
Орієнтовна ціна73 грн.
ОчікуєтьсяДСТУ 2333:2008
Жири модифіковані. Виробництво та переробляння. Терміни та визначення понять (Замінює ДСТУ 2333-93)
Ключові слова: модифікація, гідрування, переетерифікування, фракціювання
Чинний від01.04.2009
Кількість сторінок30 с.
Орієнтовна ціна109 грн.
ДСТУ 2423-94ДСТУ 2423-94
Олії рослинні. Виробництво. Терміни та визначення
Чинний від01.01.1995
Кількість сторінок30 с.
Орієнтовна ціна109 грн.
ДСТУ 2630:2007ДСТУ 2630:2007
Технологічні процеси в кондитерській промисловості. Терміни та визначення понять (Замінює ДСТУ 2630-94)
Ключові слова: технологічні процеси, формування, глазурування, дражування, випікання,охолоджування, загортання, фасування, пакування, кондитерський напівфабрикат, кондитерська маса, кондитерський виріб, карамельна маса, шоколадна маса, пралінова маса, тісто
Чинний від01.01.2009
Кількість сторінок34 с.
Орієнтовна ціна123 грн.
ОчікуєтьсяДСТУ 2849-94
Яблука свіжі. Технологія зберігання у холодильних камерах
Ключові слова: яблука, вимоги до яблук, пакування, плодосховище, температура, відносна вологість повітря, товарний сорт, завантажування, умови зберігання, зберігання, стан продукції, реалізація, фізіологічні захворювання, мікробіологічні захворювання
Чинний від01.01.1996
Кількість сторінок54 с.
Орієнтовна ціна195 грн.
ДСТУ 3139-95ДСТУ 3139-95
Пивоварство. Терміни та визначення
Ключові слова: пиво, пивоварство, солод, пивне сусло, ячмінь, пивні дріжджі, бродіння, екстракт
Чинний від01.07.1996
Кількість сторінок33 с.
Орієнтовна ціна119 грн.
ДСТУ 3296-95ДСТУ 3296-95
Виробництво етилового спирту з харчової сировини. Терміни та визначення
Ключові слова: етиловий спирт, бражка, сусло, барда, бражний дистилят, меляса, ректифікаційний апарат
Чинний від01.01.1997
Кількість сторінок32 с.
Орієнтовна ціна116 грн.
ДСТУ 3297-95ДСТУ 3297-95
Лікеро-горілчана промисловість. Терміни та визначення понять
Ключові слова: лікеро-горілчаний напій, горілка, настій, настоянка, спирт етиловий ректифікований, напівфабрикат, інгредієнт
Чинний від01.01.1997
Кількість сторінок19 с.
Орієнтовна ціна69 грн.
ОчікуєтьсяДСТУ 3747-98
Сіль; натрію хлорид. Виробництво. Терміни та визначення
Ключові слова: кухонна сіль, виробництво, процеси, операції, камяна сіль, виварна сіль, осідна сіль, самоосідна сіль
Чинний від01.01.1999
Кількість сторінок26 с.
Орієнтовна ціна94 грн.
ОчікуєтьсяДСТУ 3946-2000
Система розроблення і поставлення продукції на виробництво. Продукція харчова. Основні положення
Ключові слова: продукція харчова, поставлення на виробництво, акт приймання
Чинний від01.01.2001
Кількість сторінок26 с.
Орієнтовна ціна94 грн.
ОчікуєтьсяДСТУ 4161-2003
Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги
Ключові слова: якість, система управління безпечністю харчових продуктів, небезпечний чинник, ризик, безпека, критична контрольна точка, критична межа , моніторинг.
Чинний від01.07.2003
Кількість сторінок18 с.
Орієнтовна ціна65 грн.
ДСТУ 4422:2005ДСТУ 4422:2005
Молочна промисловість. Виробництво масла. Терміни та визначення понять
Ключові слова: вершкове масло, виробництво масла, загальні поняття, маслоутворення, показники якості, структура масла, сировина для маслоробної промисловості
Чинний від01.07.2006
Кількість сторінок19 с.
Орієнтовна ціна69 грн.
ДСТУ 4424:2005ДСТУ 4424:2005
М`ясна промисловість. Виробництво м`ясних продуктів. Терміни та визначення понять
Ключові слова: частина туші, півтуші, четвертини; м`ясні продукти; ковбасні вироби; продукти із свинини, яловичини, баранини, конини; кулінарні вироби; напівфабрикати; м`ясні консерви
Чинний від01.01.2006
Кількість сторінок32 с.
Орієнтовна ціна116 грн.
ДСТУ 4657:2006ДСТУ 4657:2006
Дріжджі хлібопекарські. Виробництво. Терміни та визначення понять
Ключові слова: хлібопекарські дріжджі, чиста культура дріжджів, маточні дріжджі, товарні дріжджі, культивування, сепарування, пресування, сушіння, підйомна сила, стійкість, автоліз, термоліз
Чинний від01.01.2008
Кількість сторінок20 с.
Орієнтовна ціна73 грн.
ДСТУ 5072:2008ДСТУ 5072:2008
Сировина цукровмісна для спиртового виробництва. Біологічний метод визначання цукру
Ключові слова: цукровмісна сировина, меляса, цукри, біологічний метод, мелясна бражка, вимоги щодо безпеки
Чинний від01.07.2009
Кількість сторінок12 с.
Орієнтовна ціна44 грн.
ДСТУ 5098-1:2008ДСТУ 5098-1:2008
Харчова промисловість. Методики виконання вимірювання.  Частина 1. Загальні вимоги
Ключові слова: методика виконання вимірювання (МВВ), категорія методик виконання вимірювання, вимоги до методик виконання вимірювання, метрологічні характеристики, метрологічна експертиза, державний метрологічний нагляд
Чинний від01.07.2009
Кількість сторінок12 с.
Орієнтовна ціна44 грн.
ДСТУ-Н 7182:2010ДСТУ-Н 7182:2010
Молочна та м'ясна промисловість. Правила розроблення, оформлення та вимоги до змісту технологічної інструкції
Ключові слова: молочні та м`ясні продукти, технологічна інструкція, технологічний документ, рецептура
Чинний від01.10.2011
Кількість сторінок26 с.
Орієнтовна ціна94 грн.
ОчікуєтьсяДСТУ-Н CAC/RCP 46:2008 (CAC/RCP 46:1999, IDT)
Звід гігієнічних правил для охолоджених упакованих харчових продуктів із подовженим терміном зберігання
Чинний від01.01.2010
Кількість сторінок21 с.
Орієнтовна ціна76 грн.
ДСТУ ISO 22000:2007ДСТУ ISO 22000:2007 (ISO 22000:2005, IDT)
Системи керування безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-яких організацій харчового ланцюга
Ключові слова: якість, система управління безпечністю харчових продуктів, небезпечний чинник харчового продукту, ризик, безпечність, критична точка керування, критичні межі.
Чинний від01.08.2007
Кількість сторінок39 с.
Орієнтовна ціна141 грн.
ОчікуєтьсяДСТУ-П ISO/TS 22003:2009 (ISO/TS 22003:2007, IDT)
Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до органів, що здійснюють аудит та сертифікацію систем управління безпечністю харчових продуктів
Ключові слова: безпечність, критична точка керування, критичні межі, небезпечний чинник харчового продукту, ризик, система управління безпечністю харчових продуктів, якість
Чинний від01.01.2010
Кількість сторінок20 с.
Орієнтовна ціна73 грн.
ДСТУ-П ISO/TS 22004:2009ДСТУ-П ISO/TS 22004:2009 (ISO/TS 22004:2005, IDT)
Системи управління безпечністю харчових продуктів. Настанова щодо застосування ISO 22000:2005
Ключові слова: безпечність, критична точка керування, критичні межі, небезпечний чинник харчового продукту, ризик, система управління безпечністю харчових продуктів, якість
Чинний від01.01.2010
Кількість сторінок20 с.
Орієнтовна ціна73 грн.
ДСТУ ISO 22005:2009ДСТУ ISO 22005:2009 (ISO 22005:2007, IDT)
Простежуваність у кормових та харчових ланцюгах. Загальні принципи та основні вимоги щодо розроблення та запровадження системи
Ключові слова: коригувальні дії, кормові та харчові ланцюги, простежуваність, система управління безпечністю харчових продуктів
Чинний від01.01.2010
Кількість сторінок10 с.
Орієнтовна ціна37 грн.
ОчікуєтьсяРСТ УССР 1922-82
Яблука свіжі. Технологія зберігання в контейнерах
Чинний від01.07.1983
Кількість сторінок7 с.
Орієнтовна ціна26 грн.
ГОСТ 30390-95ГОСТ 30390-95 (ГОСТ 30390-95, IDT)
Общественное питание. Кулинарная продукция, реализуемая населению. Общие технические условия
Ключові слова: кулинарная продукция, качество, показатели, тара, упаковка, маркировка, транспортирование, общественное питание
Чинний від01.07.1998
Кількість сторінок14 с.
Орієнтовна ціна51 грн.