Будь ласка, зачекайте
Зачекайте...

Класифікація нормативних документів та абетковий покажчик за ДК 004-2008

ДСТУ 281-95ДСТУ 281-95
Консерви. Соуси делікатесні. Загальні технічні умови (Замінює РСТ УССР 281-85)
Ключові слова: делікатесні соуси, технологічна інструкція, рецептури, органолептичні показники, фізико-хімічні показники, мікробіологічні показники, пакування, маркування, партія, якість, безпека
Чинний від01.07.1996
Кількість сторінок17 с.
Орієнтовна ціна62 грн.
ДСТУ 286-91ДСТУ 286-91
Морква столова молода свіжа з зеленню. Технічні умови (Замінює РСТ УССР 286-80)
Ключові слова: Сільськогосподарські продукти, морква, харчової продукції, зберігання, овочі
Чинний від01.07.1992
Кількість сторінок12 с.
Орієнтовна ціна44 грн.
ДСТУ 289-91ДСТУ 289-91
Селера коренева свіжа. Технічні умови (Замінює РСТ УССР 289-80)
Ключові слова: Сільськогосподарські продукти, морква, харчової продукції, зберігання, овочі
Чинний від01.07.1992
Кількість сторінок12 с.
Орієнтовна ціна44 грн.
ДСТУ 290-91ДСТУ 290-91
Редька літня та зимова свіжа. Технічні умови (Замінює РСТ УССР 290-80)
Ключові слова: Сільськогосподарські продукти, морква, харчової продукції, зберігання, овочі
Чинний від01.07.1992
Кількість сторінок13 с.
Орієнтовна ціна47 грн.
ДСТУ 292-91ДСТУ 292-91
Квасоля стручкова овочева свіжа. Технічні умови (Замінює РСТ УССР 292-80)
Ключові слова: Сільськогосподарські продукти, морква, харчової продукції, зберігання, овочі
Чинний від01.07.1992
Кількість сторінок11 с.
Орієнтовна ціна40 грн.
ДСТУ 293-91ДСТУ 293-91
Спаржа овочева свіжа. Технічні умови (Замінює РСТ УССР 293-80)
Чинний від01.07.1992
Кількість сторінок11 с.
Орієнтовна ціна40 грн.
ДСТУ 294-91ДСТУ 294-91
Хрін-корінь свіжий. Технічні умови (Замінює РСТ УССР 294-80)
Чинний від01.07.1992
Кількість сторінок11 с.
Орієнтовна ціна40 грн.
ДСТУ 318-91ДСТУ 318-91
Кабачки свіжі. Технічні умови (Замінює РСТ УССР 318-81)
Чинний від01.07.1992
Кількість сторінок6 с.
Орієнтовна ціна22 грн.
ДСТУ 343-91ДСТУ 343-91
Петрушка коренева свіжа. Технічні умови (Замінює РСТ УССР 343-80)
Чинний від01.07.1992
Кількість сторінок11 с.
Орієнтовна ціна40 грн.
ДСТУ 1275-95ДСТУ 1275-95
Консерви. Паштет овочевий з грибами. Технічні умови (Замінює РСТ УССР 1275-85)
Ключові слова: консерви, рецептура, технологічна інструкція, органолептичні показники, фізико-хімічні показники, мікробіологічні показники, пакування, маркування, партія, якість, бузпека, охорона природи
Чинний від01.01.1997
Кількість сторінок30 с.
Орієнтовна ціна109 грн.
ДСТУ 1361-95ДСТУ 1361-95
Консерви. Закуска любительська. Технічні умови (Замінює РСТ УССР 1361-89)
Ключові слова: консерви, рецептура, технологічна інструкція, органолептичні показники, фізико-хімічні показники, мікробіологічні показники, пакування, маркування, якість, безпека
Чинний від01.07.1996
Кількість сторінок30 с.
Орієнтовна ціна109 грн.
ДСТУ 1915-91ДСТУ 1915-91
Капуста брюссельська свіжа. Технічні умови (Замінює РСТ УССР 1915-82)
Чинний від01.07.1992
Кількість сторінок10 с.
Орієнтовна ціна37 грн.
ДСТУ 1916-91ДСТУ 1916-91
Капуста кольрабі свіжа. Технічні умови (Замінює РСТ УССР 1916-82)
Чинний від01.07.1992
Скасований01.07.1997
Кількість сторінок10 с.
Орієнтовна ціна37 грн.
ДСТУ 1919-91ДСТУ 1919-91
Естрагон свіжий. Технічні умови (Замінює РСТ УССР 1919-82)
Чинний від01.07.1992
Скасований01.07.1997
Кількість сторінок9 с.
Орієнтовна ціна33 грн.
ОчікуєтьсяДСТУ 1920-91
Хрін-листя свіже. Технічні умови (Замінює РСТ УССР 1920-82)
Чинний від01.07.1992
Скасований01.07.1997
Кількість сторінок10 с.
Орієнтовна ціна37 грн.
ДСТУ 2118-93ДСТУ 2118-93 (ГОСТ 17471-93, IDT)
Консерви. Соуси томатні. Загальні технічні умови (Замінює ГОСТ 17471-83)
Чинний від01.01.1994
Скасований24.12.2007
Кількість сторінок9 с.
Орієнтовна ціна33 грн.
ДСТУ 2175-93ДСТУ 2175-93
Овочі. Терміни та визначення
Чинний від01.01.1995
Кількість сторінок20 с.
Орієнтовна ціна73 грн.
ДСТУ 2177-93ДСТУ 2177-93
Коренеплоди та бульбоплоди. Терміни та визначення
Чинний від01.01.1995
Кількість сторінок22 с.
Орієнтовна ціна80 грн.
ДСТУ 2642-94ДСТУ 2642-94
Коріандр-зелень свіжий. Технічні умови
Ключові слова: коріандр-зелень свіжий, технічні вимоги, правила приймання, пакування, маркуваня, методи контролю, транспортування, зберігання, вимоги безпеки, вимоги охорони навколишнього середовища
Чинний від01.07.1995
Кількість сторінок24 с.
Орієнтовна ціна87 грн.
ДСТУ 2659-94ДСТУ 2659-94
Перець солодкий свіжий. Технічні умови
Ключові слова: перици солодкий свіжий, технічні вимоги, правила приймання, пакування, маркування,методи контролю, транспортування, зберігання, вимоги безпеки, вимоги охорони навколишнього середовища
Чинний від01.07.1995
Кількість сторінок30 с.
Орієнтовна ціна109 грн.
ДСТУ 2660-94ДСТУ 2660-94
Баклажани свіжі. Технічні умови
Ключові слова: баклажани свіжі, технічні вимоги, правила приймання, пакування, маркування, методи контролю, транспортування, зберігання, вимоги безпеки, вимоги охорони навколишнього середовища
Чинний від01.07.1995
Кількість сторінок15 с.
Орієнтовна ціна55 грн.
ДСТУ 3190-95ДСТУ 3190-95
Гарбузи продовольчі свіжі. Технічні умови
Ключові слова: гарбузи продовольчі свіжі, партія, пакування, вибірка, точкова проба, обєднана проба, методи контролю
Чинний від01.01.1997
Кількість сторінок7 с.
Орієнтовна ціна26 грн.
ДСТУ 3233-95ДСТУ 3233-95
Часник свіжий. Технічні умови
Ключові слова: вторинний еталон, вчений зберігач еталона, державний еталон, метрологія, одиниця вимірювання, первинний еталон
Чинний від01.07.1996
Кількість сторінок9 с.
Орієнтовна ціна33 грн.
ДСТУ 3234-95ДСТУ 3234-95
Цибуля ріпчаста свіжа. Технічні умови
Ключові слова: стандарт, цибуля ріпчаста свіжа, галузь використання, нормативні посилання, технічні вимоги, правила приймання, методи контролю, транспортування і зберігання, гарантії виробника, охорона природи, вимоги безпеки
Чинний від01.07.1996
Кількість сторінок24 с.
Орієнтовна ціна87 грн.
ДСТУ 3246-95ДСТУ 3246-95
Томати свіжі. Технічні умови
Ключові слова: томти свіжі, технічні вимоги, правила приймання, пакування, маркування, методи контролю, транспортування, зберігання, вимоги безпеки, вимоги охорони навколишнього середовища
Чинний від01.01.1997
Кількість сторінок18 с.
Орієнтовна ціна65 грн.
ДСТУ 3247-95ДСТУ 3247-95
Огірки свіжі. Технічні умови
Ключові слова: огірки свіжі, технічні вимоги, правила приймання, маркування, пакування, методи контролю, транспортування, зберігання, вимоги безпеки, вимоги охорони навколишнього серидовища
Чинний від01.01.1997
Кількість сторінок23 с.
Орієнтовна ціна83 грн.
ДСТУ 3280-95ДСТУ 3280-95
Капуста цвітна свіжа. Технічні умови
Ключові слова: свіжа цвітна капуста, технічні вимоги, правила приймання, товарний сорт, партія, методи контролю, вимоги безпеки
Чинний від01.01.1997
Кількість сторінок30 с.
Орієнтовна ціна109 грн.
ДСТУ 3352-96ДСТУ 3352-96
Консерви. Овочі мариновані. Технічні умови
Ключові слова: овочі мариновані, органолептичні, фізико-хімічні, мікробіологічні показники консервів, забруднювачі хімічної природи, привила приймання, методи контролю, вимоги безпеки, охорона навколишнього середовища
Чинний від01.07.1997
Кількість сторінок42 с.
Орієнтовна ціна152 грн.
ОчікуєтьсяДСТУ 3695-98 (ГОСТ 30579-98, IDT)
Консерви овочеві для дієтичного харчування. Технічні умови
Чинний від01.07.1999
Кількість сторінок32 с.
Орієнтовна ціна116 грн.
ДСТУ 3749-98ДСТУ 3749-98
Консерви. Салати овочеві. Технічні умови (Замінює РСТ УССР 1593-90)
Ключові слова: салати овочеві, нормативні документи, органолептичні, фізико-хімічні, мікробіологічні показники консервів, показники безпеки, правила приймання, методи контролю, вимоги безпеки, охорона навколишнього серидовища
Чинний від01.07.1999
Кількість сторінок38 с.
Орієнтовна ціна137 грн.
ОчікуєтьсяДСТУ 3751-98 (ГОСТ 18611-98, IDT)
Консерви. Овочі різані в томатному соусі. Загальні технічні умови (Замінює ГОСТ 18611-73)
Ключові слова: овочі різані, консерви, органолептичні, фізико-хімічні, мікробіологічні показники, забруднювачі хімічної й біологічної природи, вимоги безпеки, маркування, пакування, правила приймання, методи контролю, транспортування, зберігання
Чинний від01.01.2000
Кількість сторінок49 с.
Орієнтовна ціна177 грн.
ДСТУ 3797-98ДСТУ 3797-98 (ГОСТ 2654-98, IDT)
Консерви. Ікра овочева. Технічні умови (Замінює ГОСТ 2654-86;РСТ УССР 1232-84)
Ключові слова: ікра овочева, органолептичні, фізико-хімічні, мікробіологічні показники консервів, правила приймання, методи контролю, вимоги безпеки, охорона навколишнього середовища
Чинний від01.01.2000
Кількість сторінок34 с.
Орієнтовна ціна123 грн.
ДСТУ 4154-2003ДСТУ 4154-2003
Капуста червонокачанна свіжа. Технічні умови
Ключові слова: капуста червоноголова свіжа, технічні вимоги, партія, правила приймання, пакування, відбирання, точкова проба, об’єднана проба, методи контролювання, вимоги безпеки.
Чинний від01.09.2004
Кількість сторінок14 с.
Орієнтовна ціна51 грн.
ДСТУ 4608:2006ДСТУ 4608:2006
Чипси і снеки картопляні. Загальні технічні умови
Ключові слова: чіпси картопляні, снеки картопляні, органолептичні показники, фізико-хімічні показники, токсичні елементи, вимоги до сировини, пакування, маркування, правила приймання, методи контролювання, вимоги щодо безпеки
Чинний від01.07.2007
Кількість сторінок19 с.
Орієнтовна ціна69 грн.
ДСТУ 4636:2006ДСТУ 4636:2006
Консерви. Суміші овочеві зимові. Технічні умови (Замінює РСТ УРСР 1636-80)
Ключові слова: зимові овочеві суміші; органолептичні, фізико-хімічні, мікробіологічні показники; безпечність продукції; пакування; маркування; правила приймання; методи контролювання
Чинний від01.07.2007
Кількість сторінок14 с.
Орієнтовна ціна51 грн.
ДСТУ 4637:2006ДСТУ 4637:2006
Зелень консервована. Технічні умови (Замінює РСТ УРСР 1528-84)
Ключові слова: консервована зелень, консервований щавель, зелений борщ, органолептичні, фізико-хімічні, мікробіологічні показники, показники безпеки, вимоги до сировини, маркування, пакування, транспортування та зберігання, методи контролювання, правила приймання, гарантії виробника
Чинний від01.01.2008
Кількість сторінок14 с.
Орієнтовна ціна51 грн.
ДСТУ 4696:2006ДСТУ 4696:2006
Консерви. Гриби мариновані та відварені. Технічні умови
Ключові слова: вимоги безпеки; гарантії виробника; гриби мариновані та відварені; маркування, методи контролювання; органолептичні, фізико-хімічні, мікробіологічні показники; охорона довкілля; пакування; показники безпеки; правила приймання; транспортування та зберіганн
Чинний від01.10.2007
Кількість сторінок27 с.
Орієнтовна ціна98 грн.
ДСТУ 4697:2006ДСТУ 4697:2006
Томати консервовані. Загальні технічні умови
Ключові слова: вимоги щодо безпеки, гарантії виробниа, консервовані томати, маркування, методи контролювання, томати неочищені, томати очищені,органолептичні, фізіко-хімічні, мікробіологічні показники, охорона довкілля, пакування, показники безпеки,правила приймання, транспортування та зберігання
Чинний від01.10.2007
Кількість сторінок16 с.
Орієнтовна ціна58 грн.
ДСТУ 4901:2007ДСТУ 4901:2007
Напівфабрикати овочеві пюреподібні швидкозаморожені. Технічні умови
Ключові слова: Вимоги щодо безпеки; гарантії виробника; маркування; методи контролювання; мікробіологічні показники; напівфабрикати швидкозаморожені; овочі; органолептичні показники; охорона довкілля; пакування; показники безпечності; правила приймання; транспортування
Чинний від01.01.2009
Кількість сторінок20 с.
Орієнтовна ціна73 грн.
ДСТУ 4925:2008ДСТУ 4925:2008
Консерви. Ротунда закарпатська. Технічні умови (Замінює РСТ УРСР 1242-88)
Ключові слова:  вимоги щодо безпеки та охорони довкілля, гарантії виробника, зберігання, маркування, методи контролювання, мікробіологічні показники, органолептичні показники, показники безпеки, правила приймання, ротунда закарпатська, транспортування, фізико-хімічні показники
Чинний від01.01.2009
Кількість сторінок18 с.
Орієнтовна ціна65 грн.
ДСТУ 4927:2008ДСТУ 4927:2008
Консерви-напівфабрикати для ресторанного господарства. Технічні умови
Ключові слова: вимоги щодо безпеки, гарантії виробника, консерви-напівфабрикати для ресторанного господарства, маркування, методи контролювання, мікробіологічні показники, овочі, органолептичні показники, охорона довкілля, пакування, показники безпеки, правила приймання, транспортування та зберігання, фізико-хімічні показники
Чинний від01.07.2009
Кількість сторінок16 с.
Орієнтовна ціна58 грн.
ДСТУ 4993:2008ДСТУ 4993:2008
Картопля для промислового переробляння. Технічні умови (Замінює ГОСТ 6014-68;ГОСТ 26832-86)
Ключові слова: картопля, продукти переробляння, крохмаль, спирт, сухе картопляне пюре, чіпси, картопля фрі, редукувальні цукри, суха речовина, індекс форми, розмір крохмальних зерен
Чинний від01.01.2010
Кількість сторінок10 с.
Орієнтовна ціна37 грн.
ДСТУ 5081:2008ДСТУ 5081:2008
Продукти томатні концентровані. Загальні технічні умови (Замінює ГОСТ 3343-89)
Ключові слова:  концентровані томатні продукти, томатна паста, томатне пюре, концентрований томатний сік, органолептичні, фізико-хімічні, мікробіологічні показники, показники безпеки, правила приймання, методи контролювання, вимоги щодо безпеки, охорона довкілля
Чинний від01.10.2009
Кількість сторінок18 с.
Орієнтовна ціна65 грн.
ДСТУ 6009:2008ДСТУ 6009:2008
Редиска свіжа. Технічні умови (Замінює РСТ УССР 291-89)
Ключові слова: маркування, методи контролювання, пакування, партія, редиска свіжа, технічні вимоги, точкова проба
Чинний від01.01.2010
Кількість сторінок14 с.
Орієнтовна ціна51 грн.
ДСТУ 6010:2008ДСТУ 6010:2008
Петрушка молода свіжа. Технічні умови (Замінює РСТ УССР 288-89;РСТ УССР 302-89)
Ключові слова:  коренеплоди петрушки молодої з листками, петрушка-листки, технічні вимоги, партія, точкова проба, пакування, маркування, методи контролювання
Чинний від01.01.2010
Кількість сторінок14 с.
Орієнтовна ціна51 грн.
ДСТУ 6011:2008ДСТУ 6011:2008
Цибуля зелена свіжа. Технічні умови (Замінює РСТ УССР 295-89)
Ключові слова: цибуля-зелені листки з цибулиною, цибуля-ріпка недозріла зелена обрізна, технічні вимоги, партія, точкова проба, пакування, маркування, методи контролювання
Чинний від01.01.2010
Кількість сторінок14 с.
Орієнтовна ціна51 грн.
ДСТУ 6033:2008ДСТУ 6033:2008
Консерви. Овочі фаршировані. Загальні технічні умови (Замінює ГОСТ 1016-90;ГОСТ 17472-72)
Ключові слова: вимоги щодо безпеки, гарантії виробника, голубці, консерви, маркування, методи контролювання, мікробіологічні показники, овочі фаршировані, органолептичні показники, охорона довкілля, пакування, показники безпеки, правила приймання, томатний соус, транспортування та зберігання, фізико-хімічні показники
Чинний від01.04.2009
Кількість сторінок22 с.
Орієнтовна ціна80 грн.
ОчікуєтьсяДСТУ 6074:2009
Консерви. Квасоля консервована. Технічні умови (Замінює ГОСТ 15979-70)
Ключові слова: вимоги щодо безпеки, гарантії виробника, квасоля продовольча, квасоля стручкова, консерви, маркування, методи контролювання, органолептичні, фізико-хімічні, мікробіологічні показники, охорона довкілля, пакування, показники безпеки, правила приймання, правила транспортування та зберігання
Чинний від01.10.2009
Кількість сторінок18 с.
Орієнтовна ціна65 грн.
ОчікуєтьсяДСТУ 6085:2009
Консерви. Перець солодкий маринований. Технічні умови (Замінює РСТ УССР 1884-91)
Ключові слова: гарантії виробника, перець обсмажений, маркування, методи контролювання, органолептичні, фізико-хімічні, мікробіологічні показники, показники безпечності, правила приймання, транспортування та зберігання
Чинний від01.07.2009
Кількість сторінок16 с.
Орієнтовна ціна58 грн.
ДСТУ 7019:2009ДСТУ 7019:2009
Напівфабрикати з овочевих культур для промислового переробляння. Технічні умови
Ключові слова: вимоги щодо безпеки; гарантії виробника; напівфабрикати для промислового переробляння; маркування; методи контролювання; овочеві культури; органолептичні, фізикохімічні, мікробіологічні показники; охорона довкілля; пакування; показники безпеки; правила приймання; правила транспортування та зберігання
Чинний від01.12.2009
Кількість сторінок16 с.
Орієнтовна ціна58 грн.
ДСТУ 7033:2009ДСТУ 7033:2009
Буряк столовий свіжий. Технічні умови (Замінює ГОСТ 1722-85;ГОСТ 26766-85)
Ключові слова: буряк столовий свіжий, коренеплід, маркування, методи контролювання, пакування, партія, технічні вимоги, точкова проба
Чинний від01.01.2010
Кількість сторінок14 с.
Орієнтовна ціна51 грн.
ДСТУ 7034:2009ДСТУ 7034:2009
Буряк столовий молодий свіжий з листками. Технічні умови (Замінює РСТ УРСР 287-89)
Ключові слова: буряк столовий молодий свіжий з листками, вимоги щодо безпеки, маркування, методи контролювання, пакування, партія, технічні вимоги, точкова проба
Чинний від01.01.2010
Кількість сторінок12 с.
Орієнтовна ціна44 грн.
ДСТУ 7035:2009ДСТУ 7035:2009
Морква свіжа. Технічні умови (Замінює ГОСТ 1721-85;ГОСТ 26767-85)
Ключові слова: коренеплід, морква свіжа, технічні умови, партія, пакування, маркування, точкова проба, методи контролювання
Чинний від01.01.2010
Кількість сторінок15 с.
Орієнтовна ціна55 грн.
ДСТУ 7036:2009ДСТУ 7036:2009
Диня свіжа. Технічні умови (Замінює ГОСТ 7178-85)
Ключові слова: диня, технічні умови, партія, пакування, маркування, транспортування, точкова проба, методи контролювання, зберігання
Чинний від01.01.2010
Кількість сторінок12 с.
Орієнтовна ціна44 грн.
ДСТУ 7037:2009ДСТУ 7037:2009
Капуста білоголова свіжа. Технічні умови (Замінює ГОСТ 1724-85;ГОСТ 26768-85)
Ключові слова: капуста білоголова свіжа, технічні вимоги, партія, правила приймання, пакування, маркування, точкова проба, методи контролювання, вимоги щодо безпеки
Чинний від01.01.2010
Кількість сторінок14 с.
Орієнтовна ціна51 грн.
ДСТУ 7061:2009ДСТУ 7061:2009
Капуста цвітна і броколі. Технологія вирощування. Основні положення
Ключові слова: капуста цвітна, капуста броколі, конвеєрне вирощування, сорти, стандарт , технологія вирощування, якість продукції
Чинний від01.01.2010
Кількість сторінок16 с.
Орієнтовна ціна58 грн.
ОчікуєтьсяДСТУ 7164:2010
Кукурудза цукрова консервована. Технічні умови (Замінює ГОСТ 15877-70)
Ключові слова: вимоги щодо безпеки; гарантії виробника; кукурудза цукрова консервована з цілих зерен і в качанах; маркування; методи контролювання; органолептичні, фізико-хімічні, мікробіологічні показники; охорона довкілля; пакування; показники безпечності; правила приймання; правила транспортування та зберігання
Чинний від01.01.2012
Кількість сторінок16 с.
Орієнтовна ціна58 грн.
ОчікуєтьсяДСТУ 7165:2010
Горошок зелений консервований. Технічні умови (Замінює ГОСТ 15842-90)
Ключові слова: гарантії виробника; горошок зелений консервований; маркування; методи контролювання; мікробіологічні, органолептичні, фізико-хімічні показники; показники безпечності; правила приймання; правила транспортування та зберігання
Чинний від01.01.2012
Кількість сторінок16 с.
Орієнтовна ціна58 грн.
ОчікуєтьсяДСТУ ЕЭК ООН FFV-03:2007 (ЕЭК ООН FFV-03:2003, IDT)
Артишок. Настанови щодо постачання і контролювання якості
Чинний від01.10.2008
Кількість сторінок11 с.
Орієнтовна ціна40 грн.
ОчікуєтьсяДСТУ ЕЭК ООН FFV-04:2007 (ЕЭК ООН FFV-04:1999, IDT)
Спаржа. Настанови щодо постачання і контролювання якості
Чинний від01.10.2008
Кількість сторінок13 с.
Орієнтовна ціна47 грн.
ОчікуєтьсяДСТУ ЕЭК ООН FFV-05:2007 (ЕЭК ООН FFV-05:1988, IDT)
Баклажани. Настанови щодо постачання і контролювання якості
Чинний від01.10.2008
Кількість сторінок13 с.
Орієнтовна ціна47 грн.
ОчікуєтьсяДСТУ ЕЭК ООН FFV-06:2007 (ЕЭК ООН FFV-06:2001, IDT)
Квасоля. Настанови щодо постачання і контролювання якості
Чинний від01.10.2008
Кількість сторінок11 с.
Орієнтовна ціна40 грн.
ОчікуєтьсяДСТУ ЕЭК ООН FFV-09:2007 (ЕЭК ООН FFV-09:2000, IDT)
Капуста головчаста. Настанови щодо постачання і контролювання якості
Чинний від01.10.2008
Кількість сторінок11 с.
Орієнтовна ціна40 грн.
ОчікуєтьсяДСТУ ЕЭК ООН FFV-10:2007 (ЕЭК ООН FFV-10:1998, IDT)
Морква. Настанови щодо постачання і контролювання якості
Чинний від01.10.2008
Кількість сторінок13 с.
Орієнтовна ціна47 грн.
ОчікуєтьсяДСТУ ООН/ЕЭК FFV-11:2007 (ООН/ЕЭК FFV-11:2000, IDT)
Капуста цвітна. Настанови щодо постачання і контролювання якості
Чинний від01.10.2008
Кількість сторінок14 с.
Орієнтовна ціна51 грн.
ОчікуєтьсяДСТУ ЕЭК ООН FFV-16:2007 (ЕЭК ООН FFV-16:2000, IDT)
Фенхель. Настанови щодо постачання і контролювання якості
Чинний від01.10.2008
Кількість сторінок11 с.
Орієнтовна ціна40 грн.
ОчікуєтьсяДСТУ ЕЭК ООН FFV-18:2007 (ЕЭК ООН FFV-18:1999, IDT)
Часник. Настанови щодо постачання і контролювання якості
Чинний від01.10.2008
Кількість сторінок13 с.
Орієнтовна ціна47 грн.
ОчікуєтьсяДСТУ ЕЭК ООН FFV-21:2007 (ЕЭК ООН FFV-21:2002, IDT)
Цибуля-порей. Настанови щодо постачання і контролювання якості
Чинний від01.10.2008
Кількість сторінок11 с.
Орієнтовна ціна40 грн.
ОчікуєтьсяДСТУ ЕЭК ООН FFV-22:2007 (ЕЭК ООН FFV-22:2001, IDT)
Салат-латук кучерявий, ендівія та широколистяна ендівія (салат-ескаріолю). Настанови щодо постачання і контролювання якості
Чинний від01.10.2008
Кількість сторінок13 с.
Орієнтовна ціна47 грн.
ОчікуєтьсяДСТУ ЕЭК ООН FFV-24:2007 (ЕЭК ООН FFV-24:2004, IDT)
Гриби культивовані (Agaricus). Настанови щодо постачання і контролювання якості
Чинний від01.10.2008
Кількість сторінок11 с.
Орієнтовна ціна40 грн.
ОчікуєтьсяДСТУ ЕЭК ООН FFV-25:2007 (ЕЭК ООН FFV-25:2003, IDT)
Цибуля. Настанови щодо постачання і контролювання якості
Чинний від01.10.2008
Кількість сторінок10 с.
Орієнтовна ціна37 грн.
ОчікуєтьсяДСТУ ЕЭК ООН FFV-27:2007 (ЕЭК ООН FFV-27:2000, IDT)
Горох. Настанови щодо постачання і контролювання якості
Чинний від01.10.2008
Кількість сторінок11 с.
Орієнтовна ціна40 грн.
ОчікуєтьсяДСТУ ЕЭК ООН FFV-28:2007 (ЕЭК ООН FFV-28:2001, IDT)
Перець солодкий стручковий. Настанови щодо постачання і контролювання якості
Чинний від01.10.2008
Кількість сторінок13 с.
Орієнтовна ціна47 грн.
ОчікуєтьсяДСТУ ЕЭК ООН FFV-30:2007 (ЕЭК ООН FFV-30:2001, IDT)
Картопля рання. Настанови щодо постачання і контролювання якості
Чинний від01.10.2008
Кількість сторінок13 с.
Орієнтовна ціна47 грн.
ОчікуєтьсяДСТУ ЕЭК ООН FFV-31:2007 (ЕЭК ООН FFV-31:2001, IDT)
Картопля продовольча. Настанови щодо постачання і контролювання якості
Чинний від01.10.2008
Кількість сторінок11 с.
Орієнтовна ціна40 грн.
ОчікуєтьсяДСТУ ЕЭК ООН FFV-36:2007 (ЕЭК ООН FFV-36:2000, IDT)
Помідори. Настанови щодо постачання і контролювання якості
Чинний від01.10.2008
Кількість сторінок13 с.
Орієнтовна ціна47 грн.
ОчікуєтьсяДСТУ ЕЭК ООН FFV-41:2007 (ЕЭК ООН FFV-41:2003, IDT)
Кабачки. Настанови щодо постачання і контролювання якості
Чинний від01.10.2008
Кількість сторінок11 с.
Орієнтовна ціна40 грн.
ОчікуєтьсяДСТУ ЕЭК ООН FFV-52:2007 (ЕЭК ООН FFV-52:2001, IDT)
Картопля рання та продовольча. Настанови щодо постачання і контролювання якості
Чинний від01.10.2008
Кількість сторінок13 с.
Орієнтовна ціна47 грн.
ОчікуєтьсяДСТУ ЕЭК ООН FFV-53:2007 (ЕЭК ООН FFV-53:2004, IDT)
 Трюфелі свіжі. Настанови щодо постачання і контролювання якості
Чинний від01.10.2008
Кількість сторінок13 с.
Орієнтовна ціна47 грн.
ОчікуєтьсяДСТУ ЕЭК ООН FFV-54:2007 (ЕЭК ООН FFV-54:2006, IDT)
Гриби білі. Настанови щодо постачання і контролювання якост
Чинний від01.10.2008
Кількість сторінок13 с.
Орієнтовна ціна47 грн.
ДСТУ EN 12014-2-2001ДСТУ EN 12014-2-2001 (EN 12014‑2:1997, IDT)
Продукти харчові. Визначення вмісту нітрату і/або нітриту. Частина 2. Метод високоефективної рідинної хроматографії іонообмінної високоефективної рідинної хроматографії для визначення вмісту нітрату в овочах та овочевих продуктах
Ключові слова: продукти харчові, овочі, хімічне аналізування, визначання вмісту, нітрати, нітрити, високоефективна рідинна хроматографія
Чинний від01.07.2003
Скасований01.07.2003
Кількість сторінок16 с.
Орієнтовна ціна58 грн.
ОчікуєтьсяДСТУ ISO 949-2002 (ISO 949:1987, IDT)
Капуста цвітна. Настанови щодо зберігання та транспортування в умовах охолодження
Чинний від01.10.2003
Кількість сторінок8 с.
Орієнтовна ціна29 грн.
ДСТУ ISO 1673-2002ДСТУ ISO 1673-2002 (ISO 1673:1991, IDT)
Цибуля ріпчаста. Настанови щодо зберігання
Ключові слова: продукти сільськогосподарські, продукти харчові, овочі, цибуля, зберігання, зберігання харчове.
Чинний від01.10.2003
Кількість сторінок16 с.
Орієнтовна ціна58 грн.
ДСТУ ISO 1991-1-2002ДСТУ ISO 1991-1-2002 (ISO 1991-1:1982, IDT)
Овочі. Номенклатура. Частина 1. Перший список
Ключові слова: продукти сільськогосподарські, овочі, номенклатура.
Чинний від01.10.2003
Кількість сторінок11 с.
Орієнтовна ціна40 грн.
ДСТУ ISO 1991-2-2002ДСТУ ISO 1991-2-2002 (ISO 1991-2:1995, IDT)
Овочі. Номенклатура. Частина 2. Другий список
Ключові слова: продукти сільськогосподарські, продукти рослинні, овочі, абетковий покажчик назв, номенклатура.
Чинний від01.10.2003
Кількість сторінок8 с.
Орієнтовна ціна29 грн.
ДСТУ ISO 2165-2002ДСТУ ISO 2165-2002 (ISO 2165:1974, IDT)
Картопля продовольча. Настанови щодо зберігання
Ключові слова: продукти сільськогосподарські, овочі, картопля, зберігання харчових
Чинний від01.07.2003
Кількість сторінок8 с.
Орієнтовна ціна29 грн.
ДСТУ ISO 2166-2002ДСТУ ISO 2166-2002 (ISO 2166:1981, IDT)
Морква. Настанови щодо зберігання
Ключові слова: продукти сільськогосподарські, овочі, морква, зберігання харчових продуктів.
Чинний від01.07.2003
Кількість сторінок8 с.
Орієнтовна ціна29 грн.
ДСТУ ISO 2167-2002ДСТУ ISO 2167-2002 (ISO 2167:1991, IDT)
Капуста круглокачанна. Настанови щодо зберігання та транспортування в умовах охолодження
Ключові слова: продукти сільськогосподарські, овочі, капуста, зберігання, зберігання в охолодженому стані, транспортування, охолоджування, транспортне пакування, технічні умови.
Чинний від01.07.2003
Кількість сторінок8 с.
Орієнтовна ціна29 грн.
ДСТУ ISO 3634:2004ДСТУ ISO 3634:2004 (ISO 3634:1979, IDT)
Продукти овочеві. Визначення вмісту хлоридів (контрольний метод)
Ключові слова:  продукти овочеві, хімічне аналізування, хлориди, визначання вмісту
Чинний від01.07.2005
Кількість сторінок8 с.
Орієнтовна ціна29 грн.
ОчікуєтьсяДСТУ ISO 4186-2002 (ISO 4186:1980, IDT)
Спаржа. Настанови щодо зберігання
Чинний від01.07.2003
Кількість сторінок7 с.
Орієнтовна ціна26 грн.
ДСТУ ISO 4187-2002ДСТУ ISO 4187-2002 (ISO 4187:1980, IDT)
Хрін. Настанови щодо зберігання
Ключові слова: продукти сільськогосподарські, овочі, хрін, зберігання, обробляння.
Чинний від01.07.2003
Кількість сторінок7 с.
Орієнтовна ціна26 грн.
ОчікуєтьсяДСТУ ISO 5524-2002 (ISO 5524:1991, IDT)
Томати. Настанови щодо зберігання та транспортування в умовах охолодження
Чинний від01.07.2003
Кількість сторінок8 с.
Орієнтовна ціна29 грн.
ОчікуєтьсяДСТУ ISO 5525-2002 (ISO 5525:1986, IDT)
Картопля. Зберігання на відкритому повітрі (в буртах)
Чинний від01.07.2003
Кількість сторінок8 с.
Орієнтовна ціна29 грн.
ДСТУ ISO 6000-2002ДСТУ ISO 6000-2002 (ISO 6000:1981, IDT)
Капуста круглокачанна. Зберігання на відкритому повітрі
Ключові слова: сільськогосподарські продукти, овочі, капуста, зберігання.
Чинний від01.07.2003
Кількість сторінок12 с.
Орієнтовна ціна44 грн.
ДСТУ ISO 6659-2002ДСТУ ISO 6659-2002 (ISO 6659:1981, IDT)
Перець солодкий. Настанови щодо зберігання та транспортування в умовах охолодження
Ключові слова: продукти сільськогосподарські, пряності, перець, охолоджування, зберігання, транспортування.
Чинний від01.07.2003
Кількість сторінок8 с.
Орієнтовна ціна29 грн.
ДСТУ ISO 6663-2002ДСТУ ISO 6663-2002 (ISO 6663:1995, IDT)
Часник. Зберігання в холоді
Ключові слова: продукти сільськогосподарські, продукти рослинні, овочі, часник, зберігання, зберігання в холоді, загальні умови.
Чинний від01.10.2003
Кількість сторінок7 с.
Орієнтовна ціна26 грн.
ДСТУ ISO 6822-2002ДСТУ ISO 6822-2002 (ISO 6822:1984, IDT)
Картопля, коренеплоди та круглоголова капуста. Рекомендації щодо зберігання в буртах з примусовою вентиляцією
Ключові слова: сільскогосподарські продукти, овчі, картопля, капуста, зберігання, бурти
Чинний від01.10.2003
Кількість сторінок10 с.
Орієнтовна ціна37 грн.
ДСТУ ISO 6882-2002ДСТУ ISO 6882-2002 (ISO 6882:1981, IDT)
Спаржа. Настанови щодо транспортування в умовах охолодження
Ключові слова: продукти сільськогосподарські, овочі, спаржа, транспортування, охолоджування.
Чинний від01.10.2003
Кількість сторінок7 с.
Орієнтовна ціна26 грн.
ОчікуєтьсяДСТУ ISO 7560-2002 (ISO 7560:1995, IDT)
Огірки. Зберігання і транспортування в умовах охолодження
Чинний від01.10.2003
Кількість сторінок10 с.
Орієнтовна ціна37 грн.
ДСТУ ISO 7561-2001ДСТУ ISO 7561-2001 (ISO 7561:1984, IDT)
Гриби культивовані. Настанови щодо зберігання та транспортування в умовах охолодження
Ключові слова: продукти сільськогосподарські, гриби, зберігання в охолодженому стані,пакування, вологість, транспортування
Чинний від01.07.2003
Кількість сторінок8 с.
Орієнтовна ціна29 грн.
ДСТУ ISO 7562-2001ДСТУ ISO 7562-2001 (ISO 7562:1990, IDT)
Картопля. Настанови щодо зберігання у сховищі зі штучною вентиляцією
Ключові слова: продукти сільськогосподарські, продукти харчові, овочі, картопля, зберігання, зберігання харчових продуктів
Чинний від01.07.2003
Кількість сторінок8 с.
Орієнтовна ціна29 грн.
ДСТУ ISO 7922-2001ДСТУ ISO 7922-2001 (ISO 7922:1985, IDT)
Порей. Настанови щодо зберігання та транспортування в умовах охолодження
Ключові слова: продукти сільськогосподарські, овочі, порей, зберігання в охолодженому стані, транспортування
Чинний від01.07.2003
Кількість сторінок8 с.
Орієнтовна ціна29 грн.
ДСТУ ISO 8683-2001ДСТУ ISO 8683-2001 (ISO 8683:1988, IDT)
Салат латук. Настанови щодо попереднього охолодження та транспортування в умовах охолодження
Ключові слова: зберігання, плоди, регульоване газове середовище, сільськогосподарські продукти, яблука
Чинний від01.07.2003
Кількість сторінок8 с.
Орієнтовна ціна29 грн.
ОчікуєтьсяДСТУ ISO 9376-2001 (ISO 9376:1988, IDT)
Картопля рання. Настанови щодо охолодження та транспортування в умовах охолодження
Ключові слова: продукти сільськогосподарські, овочі, картопля, охолоджування, транспортування
Чинний від01.07.2003
Кількість сторінок8 с.
Орієнтовна ціна29 грн.
ДСТУ ISO 9719-2001ДСТУ ISO 9719-2001 (ISO 9719:1995, IDT)
Коренеплоди. Зберігання на холоді і транспортування в умовах охолодження
Ключові слова: продукти сільськогосподарські, продукти рослінні, корнеплоди, овочі, зберігання харчових продуктів, зберігання в холоді, транспортування, транспортування в охолодженому стані, загальні умови
Чинний від01.07.2003
Кількість сторінок8 с.
Орієнтовна ціна29 грн.
ДСТУ ISO 9930-2001ДСТУ ISO 9930-2001 (ISO 9930:1993, IDT)
Квасоля овочева. Зберігання та транспортування в умовах охолодження
Ключові слова: продукти сільськогосподарські, продукти рослинництва, овочі, квасоля, зберігання харчових продуктів, зберігання в охолодженому стані, транспортування в охолодженому стані, загальні умови
Чинний від01.07.2003
Кількість сторінок8 с.
Орієнтовна ціна29 грн.
РСТ УССР 261-91РСТ УССР 261-91
Консерви. Пюре із солодкого перцю. Технічні умови (Замінює РСТ УССР 261-81)
Чинний від01.07.1991
Кількість сторінок8 с.
Орієнтовна ціна29 грн.
ОчікуєтьсяРСТ УССР 298-89
Горох-лопатка свіжий. Технічні умови (Замінює РСТ УССР 298-79)
Чинний від01.01.1990
Кількість сторінок5 с.
Орієнтовна ціна19 грн.
ОчікуєтьсяРСТ УССР 299-89
Ревінь свіжий. Технічні умови (Замінює РСТ УССР 299-80)
Чинний від01.01.1990
Кількість сторінок5 с.
Орієнтовна ціна19 грн.
ОчікуєтьсяРСТ УССР 303-89
Селера молода свіжа з зеленню. Технічні умови (Замінює РСТ УССР 303-80)
Чинний від01.01.1991
Кількість сторінок5 с.
Орієнтовна ціна19 грн.
ОчікуєтьсяРСТ УССР 304-89
Кріп свіжий. Технічні умови (Замінює РСТ УССР 304-80)
Чинний від01.01.1991
Кількість сторінок6 с.
Орієнтовна ціна22 грн.
ОчікуєтьсяРСТ УССР 305-89
Салат свіжий. Технічні умови (Замінює РСТ УССР 305-80)
Чинний від01.01.1991
Кількість сторінок6 с.
Орієнтовна ціна22 грн.
ОчікуєтьсяРСТ УССР 306-89
Шпинат свіжий. Технічні умови (Замінює РСТ УССР 306-80)
Чинний від01.01.1991
Кількість сторінок5 с.
Орієнтовна ціна19 грн.
ОчікуєтьсяРСТ УССР 307-89
Щавель свіжий. Технічні умови (Замінює РСТ УССР 307-80)
Чинний від01.01.1991
Кількість сторінок5 с.
Орієнтовна ціна19 грн.
ОчікуєтьсяРСТ УССР 311-89
Цибуля-порей свіжа. Технічні умови (Замінює РСТ УССР 311-84)
Чинний від01.01.1991
Кількість сторінок5 с.
Орієнтовна ціна19 грн.
ОчікуєтьсяРСТ УССР 317-91
Патисони свіжі. Технічні умови (Замінює РСТ УССР 317-80)
Чинний від01.01.1992
Кількість сторінок5 с.
Орієнтовна ціна19 грн.
ОчікуєтьсяРСТ УССР 344-91
Пастернак свіжий. Технічні умови (Замінює РСТ УССР 344-80)
Чинний від01.01.1992
Кількість сторінок6 с.
Орієнтовна ціна22 грн.
ОчікуєтьсяРСТ УССР 345-89
Перець стручковий гострий свіжий. Технічні умови (Замінює РСТ УССР 345-79)
Чинний від01.01.1991
Кількість сторінок5 с.
Орієнтовна ціна19 грн.
ОчікуєтьсяРСТ УССР 856-89
Порошки овочеві із шпинату, зеленого горошку, кабачків, моркви, томатів або концентрованих томатопродуктів. Технічні умови (Замінює РСТ УССР 856-74)
Чинний від01.01.1990
Кількість сторінок6 с.
Орієнтовна ціна22 грн.
ОчікуєтьсяРСТ УССР 942-85
Консерви. Асорті закусочне. Технічні умови (Замінює РСТ УССР 942-74)
Чинний від01.01.1986
Кількість сторінок7 с.
Орієнтовна ціна26 грн.
ОчікуєтьсяРСТ УССР 961-84
Консерви. Перець солодкий в заливці. Технічні умови (Замінює РСТ УССР 961-76)
Чинний від01.06.1985
Кількість сторінок8 с.
Орієнтовна ціна29 грн.
ОчікуєтьсяРСТ УССР 962-88
Консерви. Асорті овочеве «Подільське». Технічні умови (Замінює РСТ УССР 962-79)
Чинний від01.07.1989
Кількість сторінок8 с.
Орієнтовна ціна29 грн.
ОчікуєтьсяРСТ УССР 1035-81
Консерви. Фарш овочевий (напівфабрикат). Технічні умови (Замінює РСТ УССР 1035-71)
Чинний від01.07.1982
Кількість сторінок7 с.
Орієнтовна ціна26 грн.
ОчікуєтьсяРСТ УССР 1037-88
Консерви. Капуста тушкована. Технічні умови (Замінює РСТ УССР 1037-79)
Чинний від01.07.1989
Кількість сторінок6 с.
Орієнтовна ціна22 грн.
ОчікуєтьсяРСТ УССР 1234-89
Консерви. Капуста квашена. Технічні умови (Замінює РСТ УССР 1234-80)
Чинний від01.07.1990
Кількість сторінок5 с.
Орієнтовна ціна19 грн.
ОчікуєтьсяРСТ УССР 1307-85
Консерви. Рагу овочеве «Південне». Технічні умови (Замінює РСТ УССР 1307-75)
Чинний від01.07.1986
Кількість сторінок9 с.
Орієнтовна ціна33 грн.
ОчікуєтьсяРСТ УССР 1399-81
Консерви. Морква, жарена у свиному жирі або соняшниковій олії (напівфабрикат). Технічні умови (Замінює РСТ УССР 1399-77)
Чинний від01.07.1982
Кількість сторінок9 с.
Орієнтовна ціна33 грн.
ОчікуєтьсяРСТ УССР 1423-91
Баклажани консервовані. Технічні умови (Замінює РСТ УССР 1423-77)
Чинний від01.07.1992
Кількість сторінок8 с.
Орієнтовна ціна29 грн.
ОчікуєтьсяРСТ УССР 1462-84
Консерви. Гарбуз різаний з цукром. Технічні умови (Замінює РСТ УССР 1462-72)
Чинний від01.01.1985
Кількість сторінок7 с.
Орієнтовна ціна26 грн.
ОчікуєтьсяРСТ УССР 1483-89
Капуста брокколі свіжа. Технічні умови (Замінює РСТ УССР 1483-72)
Чинний від01.01.1991
Кількість сторінок5 с.
Орієнтовна ціна19 грн.
ОчікуєтьсяРСТ УССР 1551-84
Томати свіжі для промислової переробки. Технічні умови (Замінює РСТ УССР 1551-73)
Чинний від01.07.1985
Кількість сторінок4 с.
Орієнтовна ціна15 грн.
ОчікуєтьсяРСТ УССР 1581-83
Пульпа томатна (напівфабрикат). Технічні умови (Замінює РСТ УССР 1581-74)
Чинний від01.01.1985
Кількість сторінок7 с.
Орієнтовна ціна26 грн.
ОчікуєтьсяРСТ УССР 1586-91
Консерви. Закуска південна. Технічні умови (Замінює РСТ УССР 1586-80)
Чинний від01.07.1991
Кількість сторінок7 с.
Орієнтовна ціна26 грн.
ОчікуєтьсяРСТ УССР 1869-91
Мангольд (листяний буряк) свіжий. Технічні умови (Замінює РСТ УССР 1869-79)
Чинний від01.01.1992
Кількість сторінок6 с.
Орієнтовна ціна22 грн.
ОчікуєтьсяРСТ УССР 1877-85
Консерви. Закуска волинська. Технічні умови  (Замінює РСТ УССР 1877-79)
Чинний від01.01.1986
Кількість сторінок9 с.
Орієнтовна ціна33 грн.
ОчікуєтьсяРСТ УССР 1897-89
Часник зелений свіжий. Технічні умови (Замінює РСТ УССР 1897-81)
Чинний від01.01.1991
Кількість сторінок5 с.
Орієнтовна ціна19 грн.
ОчікуєтьсяРСТ УССР 1939-83
Гриби. Плеврот черепичастий свіжий. Технічні умови
Чинний від01.07.1984
Кількість сторінок10 с.
Орієнтовна ціна37 грн.
ОчікуєтьсяРСТ УССР 1948-84
Консерви. Закуска овочева поліська. Технічні умови
Чинний від01.01.1985
Кількість сторінок7 с.
Орієнтовна ціна26 грн.
ОчікуєтьсяРСТ УССР 1954-89
Суміші плодово-ягідні швидко заморожені. Технічні умови
Чинний від01.01.1991
Кількість сторінок6 с.
Орієнтовна ціна22 грн.
ОчікуєтьсяРСТ УССР 1995-89
Топінамбур (земляна груша) свіжий. Технічні умови
Чинний від01.01.1991
Кількість сторінок6 с.
Орієнтовна ціна22 грн.
ОчікуєтьсяРСТ УССР 2003-90
Катран-корінь свіжий. Технічні умови
Чинний від01.01.1991
Кількість сторінок6 с.
Орієнтовна ціна22 грн.
ОчікуєтьсяГОСТ 1633-73
Маринады овощные. Технические условия (Замінює ГОСТ 1633-55)
Ключові слова: устройства управляющие электрические для бытовых приборов, требования безопасности, методы испытаний
Чинний від01.01.1971
Кількість сторінок11 с.
Орієнтовна ціна40 грн.
ОчікуєтьсяГОСТ 1683-71
Смеси сушеных овощей для первых блюд. Технические условия (Замінює ГОСТ 1683-55) (Замінений ГОСТ 13342-77 в части пп. 3.1, 3.4, 3.5)
Ключові слова: устройства управляющие электрические для бытовых приборов, требования безопасности, методы испытаний
Чинний від01.09.1971
Кількість сторінок5 с.
Орієнтовна ціна19 грн.
ОчікуєтьсяГОСТ 3858-73
Капуста квашеная. Технические условия (Замінює ГОСТ 3858-54)
Ключові слова: вагоны железных дорог, колеи 1520 мм, детали, древесина, материалы древесные
Чинний від01.07.1975
Кількість сторінок12 с.
Орієнтовна ціна44 грн.
ОчікуєтьсяГОСТ 5312-90
Горох овощной свежий для консервирования. Технические условия (Замінює ГОСТ 5312-74)
Ключові слова: калий хлористый, технические требования, требования безопасности, методы анализа, упаковка, маркировка, транспортирование, хранение,гарантии изготовителя
Чинний від01.01.1991
Кількість сторінок14 с.
Орієнтовна ціна51 грн.
ОчікуєтьсяГОСТ 7176-85
Картофель свежий продовольственный заготовляемый и поставляемый. Технические условия (Замінює ГОСТ 7176-68, кроме части реализации)
Ключові слова: нитки хлопчатобумажные и синтетические, армированные, комплексные, текстурированные, однокруточные и двукруточные
Чинний від01.09.1985
Кількість сторінок23 с.
Орієнтовна ціна83 грн.
ОчікуєтьсяГОСТ 7180-73
Огурцы соленые. Технические условия (Замінює ГОСТ 7180-54)
Ключові слова: нитки хлопчатобумажные и синтетические, армированные, комплексные, текстурированные, однокруточные и двукруточные
Чинний від01.07.1975
Кількість сторінок23 с.
Орієнтовна ціна83 грн.
ОчікуєтьсяГОСТ 7181-73
Томаты соленые. Технические условия (Замінює ГОСТ 7181-54)
Ключові слова: нитки хлопчатобумажные и синтетические, армированные, комплексные, текстурированные, однокруточные и двукруточные
Чинний від01.07.1975
Кількість сторінок23 с.
Орієнтовна ціна83 грн.
ОчікуєтьсяГОСТ 7194-81
Картофель свежий. Правила приемки и методы определения качества (Замінює ГОСТ 7194-69)
Ключові слова: нитки хлопчатобумажные и синтетические, армированные, комплексные, текстурированные, однокруточные и двукруточные
Чинний від01.06.1982
Кількість сторінок23 с.
Орієнтовна ціна83 грн.
ОчікуєтьсяГОСТ 7587-71
Лук репчатый сушеный. Технические условия (Замінює ГОСТ 7587-55) (Замінений ГОСТ 13342-77 в части разд. 3)
Ключові слова: нитки хлопчатобумажные и синтетические, армированные, комплексные, текстурированные, однокруточные и двукруточные
Чинний від01.09.1971
Кількість сторінок5 с.
Орієнтовна ціна19 грн.
ОчікуєтьсяГОСТ 7588-71
Морковь столовая сушеная. Технические условия (Замінює ГОСТ 7588-55) (Замінений ГОСТ 13342-77 в части разд. 3)
Ключові слова: нитки хлопчатобумажные и синтетические, армированные, комплексные, текстурированные, однокруточные и двукруточные
Чинний від01.09.1971
Кількість сторінок4 с.
Орієнтовна ціна15 грн.
ОчікуєтьсяГОСТ 7589-71
Свекла столовая сушеная. Технические условия (Замінює ГОСТ 7589-55) (Замінений ГОСТ 13342-77 в части разд. 3)
Ключові слова: нитки хлопчатобумажные и синтетические, армированные, комплексные, текстурированные, однокруточные и двукруточные
Чинний від01.09.1971
Кількість сторінок4 с.
Орієнтовна ціна15 грн.
ОчікуєтьсяГОСТ 12325-66
Лук репчатый сушеный для экспорта. Технические условия
Ключові слова: алюминиевые сплавы, методы определения цинка, аппаратура, реактивы, растворы, анализ
Чинний від01.07.1967
Кількість сторінок16 с.
Орієнтовна ціна58 грн.
ОчікуєтьсяГОСТ 12326-66
Морковь столовая сушеная для экспорта. Технические условия
Ключові слова: алюминиевые сплавы, методы определения цинка, аппаратура, реактивы, растворы, анализ
Чинний від01.07.1967
Кількість сторінок16 с.
Орієнтовна ціна58 грн.
ОчікуєтьсяГОСТ 13010-67
Коренья белые сушеные для экспорта. Технические условия
Ключові слова: алюминиевые сплавы, методы определения цинка, аппаратура, реактивы, растворы, анализ
Чинний від01.01.1968
Кількість сторінок6 с.
Орієнтовна ціна22 грн.
ОчікуєтьсяГОСТ 13011-67
Свекла столовая сушеная для экспорта. Технические условия
Ключові слова: алюминиевые сплавы, методы определения цинка, аппаратура, реактивы, растворы, анализ
Чинний від01.01.1968
Кількість сторінок6 с.
Орієнтовна ціна22 грн.
ОчікуєтьсяГОСТ 13340.1-77
Овощи сушеные. Методы определения массы нетто, формы и размера частиц, крупности помола, дефектов по внешнему виду, соотношения компонентов, органолептических показателей и развариваемости (Замінює ГОСТ 13340-67 в части пп. 1-9)
Ключові слова: алюминиевые сплавы, методы определения цинка, аппаратура, реактивы, растворы, анализ
Чинний від01.01.1979
Кількість сторінок6 с.
Орієнтовна ціна22 грн.
ОчікуєтьсяГОСТ 13340.2-77
Овощи сушеные. Методы определения металлических примесей и зараженности вредителями хлебных запасов (Замінює ГОСТ 13340-67 в части пп. 11-16) (Замінений ГОСТ 25555.3-82 в части разд. 2)
Ключові слова: алюминиевые сплавы, методы определения цинка, аппаратура, реактивы, растворы, анализ
Чинний від01.01.1979
Кількість сторінок6 с.
Орієнтовна ціна22 грн.
ОчікуєтьсяГОСТ 13341-77
Овощи сушеные. Правила приемки, методы отбора и подготовки проб (Замінює ГОСТ 13341-67)
Ключові слова: алюминиевые сплавы, методы определения цинка, аппаратура, реактивы, растворы, анализ
Чинний від01.01.1979
Кількість сторінок6 с.
Орієнтовна ціна22 грн.
ОчікуєтьсяГОСТ 13342-77
Овощи сушеные. Упаковка, маркировка, транспортирование и хранение (Замінює ГОСТ 13342-67,;ГОСТ 1683-71 в части пп. 3.1, 3.4, 3.5,;ГОСТ 6017-71*,;ГОСТ 7586-71*,;ГОСТ 7587-71*,;ГОСТ 7588-71*,;ГОСТ 7589-71*,;ГОСТ 16729-71*,;ГОСТ 16730-71*,;ГОСТ 16731-71*,;ГОСТ 16732-71*;(* - в части раздела 3))
Ключові слова: алюминиевые сплавы, методы определения цинка, аппаратура, реактивы, растворы, анализ
Чинний від01.01.1979
Кількість сторінок6 с.
Орієнтовна ціна22 грн.
ОчікуєтьсяГОСТ 16729-71
Чеснок сушеный. Технические условия (Замінений ГОСТ 13342-77 в части разд. 3)
Ключові слова: ящики, картон гофрированный, мороженое, клапаны, вкладыши, перегородки, прокладки
Чинний від01.09.1971
Кількість сторінок12 с.
Орієнтовна ціна44 грн.
ОчікуєтьсяГОСТ 16731-71
Белые коренья петрушки, сельдерея и пастернака сушеные. Технические условия (Замінює ОСТ НКПП 501) (Замінений ГОСТ 13342-77 в части разд. 3)
Ключові слова: ящики, картон гофрированный, мороженое, клапаны, вкладыши, перегородки, прокладки
Чинний від01.09.1971
Кількість сторінок12 с.
Орієнтовна ціна44 грн.
ОчікуєтьсяГОСТ 16732-71
Зелень петрушки, сельдерея и укропа сушеная. Технические условия (Замінює ОСТ КЗ СНК 8306/247) (Замінений ГОСТ 13342-77 в части разд. 3)
Ключові слова: ящики, картон гофрированный, мороженое, клапаны, вкладыши, перегородки, прокладки
Чинний від01.09.1971
Кількість сторінок12 с.
Орієнтовна ціна44 грн.
ОчікуєтьсяГОСТ 17649-72
Консервы. Фасоль или горох со шпиком или свиным жиром в томатном соусе. Технические условия
Ключові слова: столы круглые поворотные, планшайба, рабочая поверхность, класс точности
Чинний від01.07.1973
Кількість сторінок8 с.
Орієнтовна ціна29 грн.
ОчікуєтьсяГОСТ 20144-74
Огурцы консервированные. Технические условия
Чинний від01.07.1975
Кількість сторінок5 с.
Орієнтовна ціна19 грн.
ОчікуєтьсяГОСТ 23493-79
Картофель. Термины и определения
Ключові слова: продукция комбикормовой промышленности, правила приемки, упаковки, маркировка, транспортирование, хранение
Чинний від01.01.1980
Кількість сторінок14 с.
Орієнтовна ціна51 грн.
ОчікуєтьсяГОСТ 26545-85
Картофель свежий продовольственный, реализуемый в розничной торговой сети. Технические условия (Замінює ГОСТ 7176-68 в части реализации)
Ключові слова: трактор промышленный, бульдозер, методы испытаний, мощность, производительность, проходимость, надежность
Чинний від01.09.1985
Кількість сторінок5 с.
Орієнтовна ціна19 грн.
ОчікуєтьсяГОСТ 28372-93 (ГОСТ 28372-93 (ИСО 2165-74), IDT)
Картофель свежий продовольственный. Руководство по хранению (Замінює ГОСТ 28372-89)
Ключові слова: асфальтосмесительная установка, вместимость бункера агрегата питания, дозатор, смеситель, пылеулавливающее устройство, сушильный агрегат
Чинний від01.01.1997
Кількість сторінок34 с.
Орієнтовна ціна123 грн.
ОчікуєтьсяГОСТ 28432-90
Картофель сушеный. Технические условия (Замінює ГОСТ 6017-71,;ГОСТ 12324-66)
Ключові слова: асфальтосмесительная установка, вместимость бункера агрегата питания, дозатор, смеситель, пылеулавливающее устройство, сушильный агрегат
Чинний від01.01.1991
Кількість сторінок5 с.
Орієнтовна ціна19 грн.
ГОСТ 28676.11-90ГОСТ 28676.11-90
Семена кукурузы сахарной. Сортовые и посевные качества. Технические условия
Ключові слова: асфальтосмесительная установка, вместимость бункера агрегата питания, дозатор, смеситель, пылеулавливающее устройство, сушильный агрегат
Чинний від01.07.1991
Кількість сторінок3 с.
Орієнтовна ціна11 грн.
ОчікуєтьсяГОСТ 28741-90
Продукты питания из картофеля. Приемка, подготовка проб и методы испытаний
Ключові слова: обслуживание туристско-экскурсионное, требования безопасности, туристы и экскурсанты
Чинний від01.01.1992
Кількість сторінок8 с.
Орієнтовна ціна29 грн.
ОчікуєтьсяСТ СЭВ 4293-83
Картофель семенной
Ключові слова: витамин В2 (рибофлавин), интенсивность флюоресценции, основной стандартный раствор, массовая концентрация, водный раствор, гидролиз, фотолиз
Кількість сторінок14 с.
Орієнтовна ціна51 грн.
ОчікуєтьсяСТ СЭВ 4299-83
Картофель. Методы отбора проб и определение качества
Ключові слова: витамин В2 (рибофлавин), интенсивность флюоресценции, основной стандартный раствор, массовая концентрация, водный раствор, гидролиз, фотолиз
Кількість сторінок14 с.
Орієнтовна ціна51 грн.
ОчікуєтьсяСТ СЭВ 4300-83
Картофель столовый ранний
Ключові слова: витамин В2 (рибофлавин), интенсивность флюоресценции, основной стандартный раствор, массовая концентрация, водный раствор, гидролиз, фотолиз
Кількість сторінок14 с.
Орієнтовна ціна51 грн.
ОчікуєтьсяСТ СЭВ 4301-83
Картофель столовый поздний
Ключові слова: витамин В2 (рибофлавин), интенсивность флюоресценции, основной стандартный раствор, массовая концентрация, водный раствор, гидролиз, фотолиз
Кількість сторінок14 с.
Орієнтовна ціна51 грн.